joi, 26 septembrie 2013

Cultiva-te: puericultura


Curs de puericultura pentru tatici

De asta sunt sigur ca stiati, tatii beneficiaza de 5 zile concediu medical la nasterea unui copil ca sa o ajute pe mama, plus inca alte 10 zile de concediu medical paternal daca au urmat un curs de puericultura tinut de medicul de familie.

Curs de puericultura pentru educatori puericultori

Dar ca sa lucrezi in domeniu, de exemplu ca educator puericultor, ca asistent maternal sau chiar ca formator de educatori puericultori, e nevoie de acest curs:


Titlu curs: EDUCATOR PUERICULTOR

Cod C.O.R: 234203(nou)
Furnizor: Fundatia Pentru Invatamant

DESCRIEREA OCUPAȚIEI
Educatorul puericultor este persoana calificata a carei interventie se regaseste în sectorul serviciilor de crestere, îngrijire si educatie timpurie a copilului si de sustinere a parintilor în consolidarea abilitatilor parentale. 
Acestea pot fi : servicii primare si de protectie a copilului. Serviciile primare pot fi : crese, gradinite, centre de zi pentru
copil, centre de consiliere si informare pentru parinti cat si centre maternale. Educatorul puericultor este angajat în cadrul serviciilor publice, cât si private.

COMPETENȚE
1. Mentinerea integritatii si sigurantei beneficiarilor
2. Planificarea activitatilor
3. Comunicarea cu beneficiarii
4. Gestionarea actelor si documentelor beneficiarilor
5. Respectarea Normelor de Securitate si Sanatate în Munca si în domeniul situatiilor de urgenta
6. Respectarea drepturilor beneficiarilor
7. Realizarea asistentei educative a parintilor
8. Sustinerea dezvoltarii globale, integrate a copilului
9. Monitorizarea dezvoltarii copilului

INFORMAȚII OFERTĂ
- La acest curs pot participa absolventii de liceu. Pentru un numar mare de angajati inscrisi pretul cursului este negociabil. Pregatirea consta in perfectionarea teoretica si practica a cunostintelor specifice domeniului si este realizata de personal specializat, cu experienta in domeniu, utilizand mijloace si metode moderne de predare.
- Cursul este autorizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii - ordin de ministru 5202/2003 si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale- ordin de ministru 353/2003. Cursul se desfasoara la sediul Fundatiei pentru Invatamant.
- La finalizarea cursului, in urma examinarii, se elibereaza Certficatul de absolvire, reglementat ca act de studii recunoscut de MEC si MMFP si Suplimentul descripiv ce cuprinde competentele profesionale pentru exercitarea profesiei.
- Taxa cursului se poate plati in rate, cu conditia ca pana la finalizarea cursului aceasta sa fie achitata integral.
- Actele necesare inscrierii la curs sunt urmatoarele: fisa de inscriere,act de identitate(copie), certificat de nastere(copie), act de studiu(copie), certificat de casatorie(copie) -daca este cazul-,adeverinta medicala.
- Curs acreditat de A.N.C..

Data inceperii cursului: 26.09.2013 ora 16:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu